ال آرژیبان
در مورد ال آرژیبان بیشتر بدانید
ال آرژیبان
آرژنین در گروه اسید آمینه های نیمه ضروری قرار می گیرد به این معنی که در بدن به میزان کافی تولید نشده و باید در زمان فعالیت ورزشی شدید از طریق منابع غذایی مانند گوشت قرمز، ماهی، لبنیات و تخم مرغ یا مکمل ها دریافت شود.
دو نقش اساسی ال آرژنین عبارتند از: 1) تولید نیتریک اکسید 2)کمک به ساخت پروتئین
اسید آمینه آرژنین پیش ساز تولید نیتریک اکسید در بدن است. نیتریک اکسید سبب گشادی عروق شده و این امر خون رسانی به اندام هایی را که در جریان فعالیت ورزشی درگیر هستند، تسهیل نموده و در نتیجه می تواند کارایی ورزشکار را به ویژه در فعالیت های هوازی افزایش دهد.وجود نیتریک اکسید برای افزایش انتقال قند به عضله اسکلتی در هنگام ورزش ضروری می باشد.
به این ترتیب مصرف آرژنین با تحریک تولید نیتریک اکسید باعث افزایش رشد و قدرت عضلات، بهبود ظرفیت عملکردی عضلات و به تعویق انداختن خستگی در حین ورزش می شود.
همچنین آمینو اسیدآرژنین قادر به پاکسازی رادیکال های آزاد از خون، تقویت سیستم ایمنی، تقویت قوای جنسی، کمک به تحریک و ترشح هورمون رشد و تنظیم متابولیسم چربی در بدن میباشد.
ال آرژنین مسیر پیام رسان سلولی را به منظور افزایش ساخت پروتئین و رشد بدن فعال می کند. علاوه بر تولید پروتئین، آرژنین باعث کاهش توده چربی بدن و افزایش توده بدون چربی نیز می شود.