آنتی بادی ایجاد شده در پی عفونت کرونا، حداقل تا یک سال ماندگاری دارند؟
آنتی بادی ایجاد شده در پی عفونت کرونا، حداقل تا یک سال ماندگاری دارند؟
محققین در فنلاند، مطالعه ای را انجام داده اند که نشان میدهد آنتی بادی های خنثی کننده ایجاد شده در پی عفونت با سندروم حاد تنفسی ویروس کرونا SARS-CoV-2 عاملی که باعث ایجاد بیماری کرونا COVID-19 میشود، به طور معمول حداقل برای یک سال ماندگاری دارند.
دانشمندان در انستیتو بهداشت و رفاه فنلاند در هلسینکی می نویسند: “مطالعات در مورد افرادی که از عفونت طبیعی SARS-CoV-2 بهبود یافته اند در تعیین دوام آنتی بادی ها و اینکه این آنتی بادی ها می توانند در برابر عفونت مجدد محافظت کنند بسیار مهم است.”
اکنون، این تیم نشان داده است در گروهی بیش از 360 فرد بهبود یافته ، آنتی بادی های ایمونوگلوبولین G (Ig G) که به نوع مشخصی از پروتئین از SARS-CoV-2 متصل می شوند ، حداقل دوازده ماه در 97٪ بیماران باقی مانده است.
علاوه بر آن، نگرانی ها در مورد ظرفیت خنثی سازی انواع گونه ها مانند B.1.1.7(آلفا)، B.1.351(بتا) و B.1.617.2(دلتا) که به ترتیب در انگلیس ، آفریقای جنوبی و هند بوجود آمده،به طور قابل توجهی کاهش یافته است.
با این حال ، این تیم اظهار داشت که اگرچه عفونت مجدد ممکن است در غیاب آنتی بادی های خنثی کننده رخ دهد، اما نشان داده شده است که ایمنی سلولی کمتر تحت تأثیر جهش های موجود در این انواع قرار دارد و محافظت طولانی مدت در برابر بیماری شدید را ایجاد می کند.
و همچنین بیان میکنند”شواهد حاصل از سرم های نقاهت از افرادی که از عفونت طبیعی بهبود یافته اند، می تواند به تعیین دوام آنتی بادی ها و ایمنی بدن کمک کند و آنتی بادی ها می توانند از عفونت مجدد محافظت کنند.”
medRxiv publishes preliminary scientific reports that are not peer-reviewed and, therefore, should not be regarded as conclusive, guide clinical practice/health-related behavior, or treated as established information.
Dr.Ashkan
Reference: